BlaBlaCar та ОККО пропонують літо вигідних подорожей

01/06/2017

Українці, які подорожуватимуть цього літа з BlaBlaCar — як водії так і пасажири — отримають можливість заощадити в дорозі ще більше завдяки кооперації райдшерингового сервісу з однією з найбільших в Україні мереж АЗК — «ОККО». Компанії підготували знижки на якісне пальне та смаколики, якими можна скористатись під час заправки авто на будь-якому  комплексі мережі.

[subsection-title]Для кого і як це працює[/subsection-title]

Водії BlaBlaCar можуть отримати знижку від 2 до 7 грн/л при заправці від 15 л. Для цього при заправці на будь-якому АЗК «ОККО» достатньо пред'явити спеціальний штрих-код, отриманий від BlaBlaCar електронною поштою, разом із зареєстрованою карткою програми лояльності Fishka. Знижки складаються зі сталої частини — 1 або 2 грн/л (залежно від рейтингу* на платформі BlaBlaCar) та змінної — від 1 до 5 грн/л (в межах топ-акції від ОККО «Вигравай авто або знижку на пальне»).

Враховуючи це, сумарні знижки для водіїв при заправці від 15 л можуть скласти:

  • «Новачок»: одноразова знижка від 2 до 6 грн/л на бензин та ДП і від 0,5 до 2,4 грн/л газом
  • «Впевнений», «Досвідчений» або «Експерт»: знижки постійної дії від 2 до 6 грн/л на бензин та ДП і від 0,5 до 2,4 грн/л на газ, які діють до кінця літа
  • «Амбасадор»: знижки постійної дії від 3 до 7 грн/л на бензин та ДП і від 1 до 2,9 грн/л на газ, а також кава при кожній заправці від 25 л, які діють до кінця літа

Окрім цього партнерство BlaBlaCar та мережі «ОККО» дозволяє економити і пасажирам, отримуючи знижки на смачні перекуси під час мандрівок:

  • «Новачок»: одноразова знижка 10 грн на комбінацію «Кава + хот-дог»
  • «Впевнений», «Досвідчений» або «Експерт»: знижка постійної дії до кінця літа 10 грн на комбінацію «Кава + хот-дог»
  • «Амбасадор»: знижка постійної дії до кінця літа 15 грн на комбінацію «Кава + хот-дог»

 

Наприклад, подорожуючи з Києва до Львова, водій з рейтингом «Амбасадор» може отримати:

 

  • 900 грн від 3х попутників з середньою ціною місця 300 грн.
  • 200 грн від мінімальної знижки на пальне в рамках вказаної акції (70л * 3грн/л = 210 грн)
  • Безкоштовну каву, якщо він вирішить заправитися у дорозі від 25 л.

 

Зазначені пропозиції доступні з 1 червня по 31 серпня 2017 року на території України**

 

Олексій Лазоренко, керівник BlaBlaCar в Україні, прокоментував: «Ми активно вивчаємо і впроваджуємо різні пропозиції додаткових благ для наших користувачів. Завдяки BlaBlaCar водії подорожують стільки, скільки їм хочеться з мінімальними дорожніми витратами, а пасажири отримують максимум від комфортної та вигідної поїздки. Окрім організації поїздки ми турбуємося ще й про те, як проходить подорож наших користувачів. Співпрацюючи з однією з найбільших в Україні мереж АЗК — «ОККО», ми робимо зупинки у дорозі приємнішими. Наша спільна пропозиція дає можливість попутникам заправитися якісним пальним та смачно перекусити за спеціальними умовами, що робить їхню подорож ще більш вигідною».

 

Василь Дмитрів, директор з маркетингу мережі АЗК «ОККО»: «Наша мережа  ставить собі за мету постійно рухатись вперед, розвиватись, шукати нових та цікавих партнерів. Підтвердженням цьому є співпраця з BlaBlaCar — сервісом пошуку попутників, з яким люди можуть подорожувати вигідно та зручно. Розробляючи спеціальні пропозиції для водіїв та пасажирів BlaBlaCar, ми ставили собі за мету не лише подарувати водіям впевненість в дорозі, заправивши ще більше автомобілів якісним пальним. Ми робимо все для того, щоб заправні комплекси ОККО стали незмінним місцем для відпочинку в дорозі. Приємна компанія, якісне пальне, ароматна кава та фірмові хот-доги — що ще потрібно для того, щоб подорож була вдалою, а дорога дарувала лише приємні емоції?»

 

* Кожен водій і пасажир має певний рейтинг або рівень досвіду на платформі BlaBlaCar, який еволюціонує з часом, в залежності від активності. Рівні досвіду на BlaBlaCar по наростаючій: Новачок, Впевнений, Досвідчений, Експерт і Амбасадор. Рівень досвіду — це репутація користувача, на яку впливає кілька чинників:

  • Підтверджений email і номер телефону
  • Заповнена профілю
  • Кількість і % позитивних відгуків, отриманих від попутників
  • Тривалість користування сервісом

** Спеціальні пропозиції надаються в мережі діючих АЗК “ОККО” на всій території України (крім АР Крим та зони АТО). Подивитися карту АЗК “ОККО” можна тут: https://www.okko.ua/uk/network_map

Posts Relacionados

Go up

Nós armazenamos dados temporariamente para melhorar a sua experiência de navegação e recomendar conteúdo de seu interesse. Política de Cookies