Користувачі BlaBlaCar тепер можуть бронювати поїздки на Tickets.ua

26/04/2017

Міжнародний сервіс пошуку попутників BlaBlaCar і онлайн тревел агентство Tickets.ua оголошують про старт стратегічної співпраці. З березня 2017 року райдшеринговий сервіс пропонує користувачам знайти попутників по вибраному маршруту через Tickets.ua. Пропозиція доступна користувачам операційних систем iOS і Android.

[subsection-title]Як це працює?[/subsection-title]

Організувати спільну поїздку стало простіше. Перебуваючи на сайті або в мобільному додатку Tickets.ua, користувач вказує міста відправлення і прибуття, дату і отримує список доступних поїздів і автомобілів з вільними місцями, які їдуть через BlaBlaCar. Не виходячи з сайту, доступна інформація про кількість автомобілів, які вирушають за маршрутом.

Untitled

Далі залишається вибрати найбільш підходящу по часу, місцю відправлення або ціною поїздку і забронювати вільне місце. Перед бронюванням сервіс запропонує увійти на сайт (ввести свій логін і пароль або увійти за допомогою Facebook або VK) або пройти швидку реєстрацію для нових користувачів.

[subsection-title]Чому це зручно?[/subsection-title]

  • Можливість планувати час незалежно від графіку громадського транспорту. Користувачеві доступна інформація про наявність поїздів і автомобілів, які слідують за визначеним маршрутом у різний час, з різною швидкістю, рівнем комфорту і ціною. Завдяки великій кількості доступних поїздок BlaBlaCar в системі Tickets.ua кожен користувач може підходити до організації своєї поїздки грамотніше, плануючи час самостійно. Так, на сайті BlaBlaCar можна вибрати найбільш підходящий час поїздки, прийнятну ціну за місце, а також тривалість подорожі.
  • Користувач гарантовано поїде, навіть якщо немає пропозицій громадського транспорту. У разі, якщо можливості поїхати на громадському транспорті немає (немає квитків або не існує маршруту в певне місто), за допомогою BlaBlaCar завжди можна знайти поїздку зі зручним часом відправлення та актуальною ціною за вільне місце.
  • Вибір найбільш підходящої поїздки з безлічі варіантів. Користувачам BlaBlaCar доступні зустрічі з попутниками в зручному для всіх місці, подорожі з тваринами, поїздки «від дому до дому» поряд з доступними цінами і вибором комфортного автомобіля.
  • Вся інформація про транспорт в одному місці. Все, що необхідно для планування поїздки — це мобільний додаток або сайт Tickets.ua, куди вже інтегрований сервіс BlaBlaCar. Завантажувати на смартфон мобільний додаток BlaBlaCar необов'язково.

Олексій Лазоренко, керівник BlaBlaCar в Україні та Росії: «Ми постійно вдосконалюємо наш продукт, пропонуючи все більш зручні та прості способи планування подорожей для наших користувачів. Кооперація з Tickets.ua — відмінна можливість для BlaBlaCar надати ще один зручний варіант планування поїздок. Особливо актуальним він буде для користувачів, які цінують власний час і воліють гнучкий формат планування маршрутів».

Posts Relacionados

Go up

Nós armazenamos dados temporariamente para melhorar a sua experiência de navegação e recomendar conteúdo de seu interesse. Política de Cookies