На BlaBlaCar з'явились знижки на автобусні поїздки для дітей, студентів та пенсіонерів

14 травня 2024, Київ Пасажири на BlaBlaCar тепер можуть скористатися пільговими знижками до -50% на автобусні квитки. Знижки діють для студентів та пенсіонерів, а також для дітей і підлітків до 14 років.  

Раніше ці знижки могли бути доступні у квиткових касах на автовокзалах, або в точках продажу самих перевізників. Відтепер їх також можна отримати онлайн на найбільшому маркетплейсі для автодорожніх подорожей.

Хто може скористатися пільговими знижками?

Знижки поширюються на дітей та підлітків і залежать від віку. Пасажир віком від 0 до 6 років вважається дитиною, а від 7 до 14 років — підлітком.  Також знижками можуть скористатися пасажири, якщо вони мають статус студента чи пенсіонера. 

Як купити автобусний квиток із пільговою знижкою?

Квитки зі знижкою можна купити в мобільному застосунку та на сайті BlaBlaCar. Для отримання знижки потрібно ввести в пошук бажаний автобусний маршрут та додати пільгову знижку для себе або іншого пасажира, який з вами подорожує.

Пільгові знижки надаються перевізниками, тому їхня наявність та розмір можуть варіюватись від одного автобусного оператора до іншого і досягати -50%.

Після купівлі квитка, при посадці на автобус пасажири мають показати документ, який підтверджує їхній пільговий статус, наприклад: студентський квиток для студентів, пенсійне посвідчення для пенсіонерів та ID-картка або свідоцтво про народження для дітей і підлітків.

«Додаючи опцію пільгових знижок на платформу, ми робимо ще один крок в сторону цифровізації ринку автобусних перевезень, прискорюємо його перехід в онлайн, а також залучаємо нових користувачів. BlaBlaCar стає доступнішим для більшої кількості людей, і ми продовжимо працювати над розширенням можливостей для нашої спільноти в Україні», – зазначає CEO BlaBlaCar в Центральній та Східній Європі Ольгерд Шилейко.  

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar — провідна світова платформа для спільних поїздок, яка щороку дозволяє  26 мільйонам активних користувачів знаходити спільні поїздки у 21 країні. Технологія платформи знаходить водіїв з вільними місцями та пасажирів, які прямують у тому ж напрямку, щоб вони могли розділити витрати на поїздку. Маючи на меті стати провідним майданчиком для автодорожніх поїздок, BlaBlaCar поєднує карпулінг з автобусними рейсами від понад 2500 операторів, пропонуючи широкий вибір доступних і сталих рішень для подорожей, і все це в одному застосунку.

Для додаткової інформації: www.blablacar.com.ua 

Posts Relacionados

Go up

Nós armazenamos dados temporariamente para melhorar a sua experiência de navegação e recomendar conteúdo de seu interesse. Política de Cookies