Українські водії заощадать більше з BlaBlaCar та АЗК «ОККО»

10/04/2018

Міжнародний сервіс пошуку попутників BlaBlaCar і мережа автозаправних комплексів «ОККО» знову об'єдналися, щоб дати можливість українцям заощадити на подорожах. Водії, які є активними користувачами сервісу пошуку попутників BlaBlaCar, зможуть знизити свої витрати під час автомобільних подорожей, скориставшись спеціальними пропозиціями, розробленими BlaBlaCar та АЗК «ОККО».

[subsection-title]Як це працює[/subsection-title]

Щомісяця Андрій сідає в своє авто і вирушає з Києва до Львова, відвідати батьків. Щоб заощадити та цікавіше провести час в дорозі, він публікує поїздку на BlaBlaCar і обирає попутників. Андрій - активний користувач сервісу, Амбасадор, якому довіряють. Сьогодні він дізнався про можливість зробити свої поїздки ще вигіднішими завдяки пропозиції від BlaBlaCar та мережі АЗК «ОККО».

Андрій вказав номер своєї картки Fishka* у спеціальному полі в профілі на BlaBlaCar і в цьому ж місяці здійснив поїздку з Києва до Львова і назад. Це близько 1200 км. В рамках пропозиції, за кожні 10 км, які проїхав Андрій хоча б з одним попутником, він отримає додаткову знижку на 1 літр пального на АЗК «ОККО» в наступному календарному місяці.

Тобто, в наступному місяці, заправивши свій автомобіль до 120** літрів, Андрій отримає до 5-6 грн/л на свій рахунок Fishka (сума додаткового нарахування 3 грн/л та існуючої персональної знижки 2-3 грн/л).

Більше поїздок - більше пального зі знижкою.

[subsection-title]Які нарахування передбачені для водіїв[/subsection-title]

Для водіїв зі статусом «Амбасадор» додатково до персональної знижки Fishka:

  • + 3 грн/л — бензин або ДП
  • + 0,30 грн/л — ГАЗ

Для водіїв зі статусами «Впевнений», «Досвідчений», «Експерт» додатково до персональної знижки Fishka:

  • + 2 грн/л — бензин або ДП
  • + 0,20 грн/л — на ГАЗ

Пропозиція від BlaBlaCar та АЗК «ОККО» діє до 31 грудня 2018 року для українських водіїв, які є активними користувачами BlaBlaCar.

Fishka — це картка програми лояльності мережі АЗК «ОККО», яка використовується для нарахування балів і отримання винагород для клієнтів.

** Додаткове нарахування на картку Fishka доступне під час заправок автомобіля на будь-якій АЗК «ОККО» та за будь-яких обставин, у тому числі подорожей з попутниками чи поїздок по місту.

Офіційні правила акції доступні за посиланням.

Posts Relacionados

Go up

Nós armazenamos dados temporariamente para melhorar a sua experiência de navegação e recomendar conteúdo de seu interesse. Política de Cookies