5 нових функцій сервісу BlaBlaCar в Україні: зручність

12/01/2017

Користуючись BlaBlaCar протягом хоча б декількох місяців, ви могли помітити, що на наших платформах відбулось безліч змін. За останній рік ми створили і запустили декілька важливих функцій, щоб забезпечити вам ще зручніший і швидший пошук попутників. Нижче коротко розповідаємо про 5 з них.

[subsection-title]Комфортні подорожі[/subsection-title]

Проаналізувавши те, як користувачі сервісу шукають та обирають попутників, ми зрозуміли, що поруч з безпекою та швидкістю комфорт є невід’ємним елементом будь-якої подорожі. Саме тому ми додали функцію «Максимум 2 місця позаду», що дозволяє кожному власнику автомобіля під час публікації поїздки продемонструвати рівень зручності. Бронюючи вільні місця, пасажири можуть бути впевнені, що подорожувати на задньому сидінні їм буде комфортно.

bbc_screen1

[subsection-title]Бронювання вільних місць у 2 кроки[/subsection-title]

Користувачі BlaBlaCar можуть забронювати вільне місце у власників автомобілів за декілька секунд. У випадку, якщо водій обрав автоматичне підтвердження бронювання, пасажири відразу отримають підтвердження та контакти водія. 

bbc_screen2

[subsection-title]Доступність сервісу, де б ви не знаходились[/subsection-title]

Протягом останнього року ми вдосконалювали наші мобільні додатки (iOS, Android), а також мобільну версію сайту, щоб ви мали змогу знаходити попутників з будь-якого пристрою за декілька хвилин. Так, у найновіших версіях мобільних додатків водії можуть пропонувати поїздки, а пасажири — зручно бронювати вільні місця. Доступна можливість фільтрів за ціною та датою, а також створювати сповіщення про нові поїздки за конкретним маршрутом.

Тепер ви можете швидко і легко знайти попутників для наступної подорожі, де б ви не знаходились.

[subsection-title]Вхід через обліковий запис VK[/subsection-title]

Якщо раніше зареєструватись на BlaBlaCar можна було за допомогою електронної пошти, зараз ви можете це зробити через свій обліковий запис VK та Facebook. Більше того, ваша особиста інформація (ім’я та прізвище, рік народження і фото) будуть автоматично додані до профілю.

bbc_screen3

[subsection-title]Місця зустрічі, зручні для всіх[/subsection-title]

Ми обрали понад 10 місць, де зустрічаються попутники у найбільших містах України. Таким чином водії можуть вказати місце зустрічі безпосередньо на сторінці поїздки (наприклад, станція метро “Житомирська”). У 2017 році місця зустрічі будуть доступними для усіх міст України, а попутники зможуть ще швидше знаходити компанію для подорожі, орієнтуючись на поїздки, які стартують поруч.

bbc_screen4

Залишайтесь з нами. Далі — більше.

Posts Relacionados

Go up

Nós armazenamos dados temporariamente para melhorar a sua experiência de navegação e recomendar conteúdo de seu interesse. Política de Cookies