Що нового в BlaBlaCar в Україні: надійність

12/01/2017

Користуючись BlaBlaCar протягом хоча б декількох місяців, ви могли помітити, що на наших платформах відбулось безліч змін. За останній рік ми створили і запустили декілька важливих функцій, щоб зробити нашу платформу ще надійнішою. Нижче коротко розповідаємо про деякі з них.

Раніше ми розповіли про те, завдяки яким функціям BlaBlaCar став зручнішим.

[subsection-title]Система онлайн-бронювання[/subsection-title]

У 2016 році в Україні ми запустили систему онлайн-бронювання вільних місць в автомобілях. Новий функціонал зробив ваші поїздки з попутниками ще простішими, зручнішими і надійнішими.

Впровадження системи онлайн-бронювання відбувалося в два етапи. У червні новий функціонал став доступний для жителів західних і центральних областей України, а на сьогоднішній день система онлайн-бронювання покриває всю Україну.

bbc_screen2

[subsection-title]Надійніша служба підтримки[/subsection-title]

Ми робимо акцент на ефективній та якісній допомозі нашим користувачам, саме тому збільшили кількість спеціалістів у команді підтримки. Окрім того, ми створили окрему команду служби підтримки для спілкування з нашими користувачами у соціальних мережах - Facebook та VK. Тепер отримати відповідь на будь-яке запитання, пов’язане з користувацьким досвідом чи дізнатись більше про сервіс BlaBlaCar можна ще швидше.

bbc_screen5

[subsection-title]Стабільніша робота платформи[/subsection-title]

Протягом останнього року ми оновили дизайн сайту і зробили наші мобільні додатки (iOS, Android), а також мобільну версію сайту надійнішою та стабільнішою. Нам важливо, щоб ви могли користуватись нашим сервісом і знаходити попутників без технічних збоїв.

bbc_screen6

Залишайтесь з нами. Далі - більше.

Posts Relacionados

Go up

Nós armazenamos dados temporariamente para melhorar a sua experiência de navegação e recomendar conteúdo de seu interesse. Política de Cookies